paper writing social service and students an essay essay writers for hire toronto compare and contrast essay writing and business writing term paper typing service here writing websites cheap essay writing service us community service reflection paper essay press college essay writers block write research paper fast essay writing can you buy essay online here help me create a thesis statement pay for literary anlaysis paper term paper on community service need help with writing paper college essay help worcester ma essay writing my favourite holiday press fast essay writing services best college site term paper writing service 10 site copy editing services rates buy essays privacy policy problems in writing essays site

REMINDER! Noua platformă electronică pentru studenții de la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca PDF Imprimare Email
Scris de Adam Teodora Irina   
Duminică, 22 Septembrie 2013 22:14


Ai primit user de forma UMF**** și parolă pentru a te loga? DA:
Ți-ai schimbat parola, ai uitat-o și vrei să o resetezi?

Trimite un e-mail domnului Ionuț Muntean la adresa  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau doamnei Cristina Kiss la adresa   Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
E-mailul va conține doar următoarele informații: user-ul primit (UMF****) și numele, inițiala tatălui și prenumele studentului.NU (le-am avut dar le-am pierdut/nu le-am avut niciodată): trimite mail la  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Anul intâi promoția 2014-2020: vă rugăm să vă contactați secretara de an pentru detalii legate de cont. În caz că vă aflați în posesia contului dar ați uitat parola/ați pierdut datele de logare, vă rugăm urmați procedura de mai sus.


Stimați studenți,


Echipa de management a proiectului Medicalis, contract POSDRU nr. 86/1.2/S/62594, vă  invita sa (re) accesati Platforma SelfService Studenți.

Aceasta permite: vizualizarea informațiilor școlare și financiare și completarea datelor personale, considerate relevante pentru activitatea de student (nu se vor trece date cu caracter confidențial).

Datele completate în platforma SelfService Studenți vor rămâne în baza de date a universității pentru evaluările periodice ale calității (ARACIS, UE).

Partenerul tehnic al proiectului, SC NetBrinel SA, va oferi suportul tehnic necesar derulării, în bune condiții, a acestei operațiuni.


Platforma poate fi accesată la adresa: https://www.peoplesoft-medicalis.umfcluj.ro/psp/PT90SYS/?cmd=login&languageCd=ENG&.ATENŢIE!!! User-ul pentru PeopleSoft este de forma umf....când vă logaţi scrieţi UMF cu majuscule.

Sesizările privind problemele legate de obținerea datelor de logare se trimit la următoarea adresă de e-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

IMPORTANT!!!
Toți studenții activi care au primit cont prin proiectul MEDICALIS beneficiază de gratuitate pentru păstrarea contului și după absolvire, intrând în mod automat în modulul ALUMNI al universității.

Părerea dumneavoastră este IMPORTANTĂ pentru noi!


Persoana de contact pentru aspecte tehnice și administrative UMF Cluj: Dr. Doina Colcear, e-mail:
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Short-minighidul Peoplesoft Medicalis SelfService Studenți și adresa de web de logare se pot pot vizualiza la adresa: http://www.umfcluj.ro/index.php/ro/cercetare-ro/proiectestruct-ro.


În numele echipei de management a proiectului,
dr. Doina Colcear