Reprezentare

volu

Oare ce-i cu OSM-ul ăsta? Oare să ma implic și eu? Oare ei ma vor în echipa lor?

Noi te vrem! Așa că dăm startul la înscrieri la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale semestrului: LOCAL TRAINING SEMINAR VOLUNTARI! Hai să vezi cu ce ne ocupăm și ce planuri avem, cum ne distrăm, cum colaborăm și cum putem contribui la dezvoltarea noastră! Iar asta într-o cabană de 150 de locuri, respectând un program presărat cu jocuri, traininguri, workshopuri și multă distracție!

bring-the-canghe

Bring the change!

1936258_931368030282444_6602676815207751445_n

Rezident party

Științific
 • Conferința Internațională pentru Studenți “Psychosocial Research and Intervention in Contemporary Society – Youth Participation”

  În perioada 19-20 mai, va avea loc Conferința Internațională pentru Studenți “Psychosocial Research and Intervention in Contemporary Society – Youth Participation”, organizată de Facultatea de Sociologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca!
  Studenții interesați să participe cu prezentări în cadrul acestei conferințe, sunt rugați să acceseze următorul link, pentru mai multe detalii.

  http://socasis.ubbcluj.ro/en/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=13

 • Societatea Studențească de Chirurgie din România (SSCR)

  Fig 12 - sscrSocietatea Studențească de Chirurgie din România – Filiala Cluj a luat naștere în anul 2007 cu scopul de a ridica standardele educaţiei medicale în rândul studenţilor medicinişti şi de a oferi o experienţă handson de învăţare. SSCR desfășoară:

 • Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD)

  SMURD-ClujCei mai curajoși dintre studenții mediciniști pot începe să-și pună cunoștințele în practică alăturându-se echipei SMURD. Pe lângă adrenalina de dinaintea fiecărui caz și posibilitatea de a participa activ la actul medical, voluntarii SMURD contribuie zilnic la salvarea multor vieți omenești.